Tovább tart nyitva a határátkelő Ásotthalomnál

A turisztikai időszakban megnövekvő utasforgalomra tekintettel meghosszabbított nyitvatartással működik az Ásotthalom közúti határátkelőhely.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, Rendőrség2023. 06. 30. 10:29
null
Ásotthalom, 2015. szeptember 18. A határozatlan ideig lezárt Ásotthalom-Királyhalom határátkelõhely bejárata 2015. szeptember 18-án.. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az átkelő július 1. és szeptember 3. között pénteki, szombati és vasárnapi napokon reggel hét óra és este tíz óra között fogadja az utasokat. A határátkelő a hét többi napján a korábbi működési rendje szerint, reggel hét óra és este hét óra között tart nyitva.

A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben üzemel Csongrád-Csanád vármegyében. A Röszke és a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyek huszonnégy órában, a Kiszombor és Nagylak közúti határátkelőhelyek szintén egész nap, míg a Röszke, Kübekháza és Tiszasziget közúti határátkelőhelyek reggel hét óra és este hét óra között működnek – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.