Babakocsiban tolták el a lopott rezet Kecskeméten

Azt hitték, hajnalban nem látják őket. Rosszul hitték.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 07. 27. 11:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem mindennapi látvány tárult hajnalban a kecskeméti rendőrök elé, két férfi éppen babakocsival és kerekes kukával baktatott a városban. A két alak észrevette a szolgálati kocsit, és egyikük azonnal kereket oldott, őt utóbb elég gyorsan megtalálták, ugyanis a 29 éves férfi egy kerítés tövében, a magas aljnövényzetben bújt el.

Társa – egy 32 éves kecskeméti lakos – futás helyett észrevétlenül el akart oldalogni, de ez nem sikerült neki. 

Forrás: Police

Kiderült, hogy a duó tagjai nem véletlenül akarták kivonni magukat a rendőri ellenőrzés alól: a babakocsi és a kuka nagy mennyiségű rezet rejtett. A szajrét egy közelben lévő cég telephelyéről lopták el. A kecskeméti nyomozók a két férfit lopás bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vették, és miután kihallgatták őket, kezdeményezték a letartóztatásukat – közölte a rendőrségi portál

Borítókép: Kerekes kukával és babakocsival lopták a rezet (Fotó: Police)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.