Elesett az M1-es, több mint 20 kilométeres a torlódás

Torlódik a forgalom az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalának több szakaszán – tudatta az Útinform szombat délelőtt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, Útinform, OKF, Rendőrség2023. 07. 29. 11:58
null
Tárnok, 2015. augusztus 7. Torlódó jármûvek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán a 68-as kilométernél, Tata térségében új terelést alakítanak ki. 

A torlódás már meghaladta a húsz kilométert.

A javasolt kerülő a Nagyigmánd–Kocs–Tata–Vértesszőlős útvonal.

Az M1-es komáromi szakaszán, a 123-as és a 128-as kilométer között felújítási munkák miatt forgalomkorlátozásra kell számítani.

A Budapest felé vezető oldalon a 142-es és a 123-as kilométer között szakaszos torlódás tapasztalható. Aki teheti, az 1-es főúton kerüljön.

Szintén a főváros felé vezető oldalon, Hegyeshalom térségében baleset történt. A 168-as kilométernél csak egy sáv járható, torlódik a forgalom – számolt be az Útinform.

Sokan haladnak, így torlódik a forgalom az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Törökbálint és Martonvásár között.

 

Munkavégzés az utakon

Az M4-es autóút Budapest felé tartó oldalán Üllő térségében, a 29-es és a 25-ös kilométer között, illetve Vecsés térségében, a 24-es és a 21-es kilométer között a külső sávot aszfaltozzák. A járműveket a belső sávba terelik, ami napszaktól függetlenül gyakran okoz torlódást. A felújítási munka nem érinti az M0-s csomópontot, így ott zavartalan a le- és a felhajtás.

A 44-es főúton, Kecskemét közelében csomópontépítési munkák miatt a 8-as kilométernél a fél útpályát lezárták. Az erős forgalom miatt napközben gyakran alakul ki torlódás, főleg a belváros felé.

 

Balesetek is lassítják a haladást

Két gépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya 149-es kilométerszelvényénél, Mezőcsát térségében, a Nyíregyháza felé vezető irányban. Az ütközés következtében az egyik jármű árokba borult, a másik az úttesten okoz forgalmi akadályt. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók áramtalanították mindkét kocsit. A helyszínen terelés mellett halad a forgalom – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Az 54-es főúton, Kecskemét térségében több jármű karambolozott. A 8-as kilométernél a teljes utat lezárták. Elsődleges információk szerint három jármű érintett a balesetben, ketten megsérültek, őket a mentők kórházba szállították – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség később arról számolt be, hogy befejeződött a műszaki mentés és a helyszínelés, és megszűnt a forgalomkorlátozás a szakaszon.

A 4-es főúton, Karcag térségében egy személygépkocsi árokba borult. A 165-ös kilométernél fél pályán halad a forgalom.

A 11-es főúton, Tahitótfalu térségében egy személyautó oszlopnak hajtott. A 32-es kilométernél csak a fél útpálya járható.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.