Három jármű karambolozott Ravazdnál, több kilométeres dugó az M1-esen

Három gépjármű ütközött össze a 82-es főúton, Ravazd és Bakonypéterd között.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, Rendőrség, Útinform2023. 07. 15. 16:45
null
Örkény, 2015. július 20. Feltorlódott kocsisor az M5-ös autópályán, miután egy kisteherautó megpördült és az árokba csapódott Örkény közelében 2015. július 20-án. A balesetben az autó vezetõje életveszélyesen megsérült. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrségi szemle és műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Győrt Veszprémmel összekötő úton a lezárás miatt torlódásra figyelmeztettek. Az Útinform a lezárással kapcsolatban azt írta: aki teheti, a Tarjánpuszta–Győrasszonyfa–Tápszentmiklós–Lázi útvonalon kerüljön.

A balesetben négy személy megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrség fél öt körül közölte: a szemlét és a műszaki mentést befejezték, 

az adott útszakasz újra teljes szélességében járható.

 

 

Balesetek az M1-esen, az M85-ösön és a 24-esen

Az M1-es autópályán a főváros felé vezető oldalon, az M19-es autóút csomópontja után baleset történt. A 105-ös kilométernél csak egy sáv járható. Több mint öt kilométeres a torlódás.

Az M1-es autópályán több helyen végeznek burkolatfelújítási munkákat. A komáromi szakaszon, a 73-as és a 87-es kilométer között, a 98-as és a 107-es kilométer között, valamint Győr elkerülő szakaszán, a 123-as kilométernél a Rába-híd közelében forgalomterelésre, és ebből adódó lassulásra, torlódásra lehet számítani.

Az M85-ös autóúton az M1-es autópálya felé vezető oldalán Hutbájd pihenőhely után baleset történt. A 77-es kilométernél sávzárásra kell számítani.

A 24-es főúton Mátraháza határában egy motoros és egy személyautó ütközött össze. A 15-ös kilométernél félpályán halad a forgalom – tájékoztatott az Útinform.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.