Megszólalt a XIII. kerületben meggyilkolt lány édesapja

Türk Róbert Dánielt még mindig keresi a rendőrség, ő a gyanúsítottja egy XIII. kerületi gyilkosságnak. A Metropol nemrég megkereste a meggyilkolt fiatal édesapját.

Magyar Nemzet
2023. 07. 15. 10:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyilkosság rázta meg a XIII. kerületet csütörtökön: egy 27 éves nő holttestére bukkantak a rendőrök egy Véső utcai társasházban, miután valaki bejelentést tett a segélyhívó központban. A harmadik emeleti lakásba csak úgy jutottak be a rendőrök, hogy be kellett törni az ajtót – írja a Metropol.

A nő halálával összefüggésben Türk Róbert Dániel ellen adtak ki elfogatóparancsot. A Metropol munkatársa elérte az áldozat édesapját. 

Ezt az egészet képtelenség feldolgozni, csak két hónapja voltak együtt 

– mondta a Metropolnak a fiatal nő édesapja. 

A férfi baráti társasága egyébként képtelenségnek tartja, hogy az általuk szelíd és kedves fiúnak tartott Róbert bárkit is bántalmazott.

– Nem akarjuk elhinni – mondta a Metropolnak a férfi egyik barátja. A lap munkatársa azonban megtalálta Türk Róbert Dániel egyik exkedvesének a legjobb barátnőjét, aki már egészen más véleményt alkotott a keresett személyről.

– Azt ugyan mi sem gondoltuk, hogy egy lehetséges gyilkos keveredett a társaságunkba, de őszintén megmondom, Róbert sosem volt a szívünk csücske. A baráti körünket csak bomlasztotta a szűnni nem akaró furcsaságaival. Mivel egyikünk sem pszichiáter, nem állíthatjuk biztosan, hogy valamilyen személyiségzavarban szenvedett, de a viselkedése miatt ez is megfordult a fejünkben – mondta a neve elhallgatását kérő nő, és hozzátette: bíznak benne, hogy a férfit hamar elkapják.

Mint mondta, a férfi ijesztően féltékeny volt, és a barátnője szinte minden percét ő szerette volna beosztani. Úgy bánt a szerelmével, mint a saját tulajdonával. – Tudni kell, hogy a barátnőm jóban maradt az egyik volt párjával, aki a szakításuk ellenére is összejárt velünk. Róbert őt nem volt hajlandó megtűrni a közelünkben – emlékezett vissza az informátor.

Amint a Magyar Nemzet már korábban megírta, egy XIII. kerületi lakásban csütörtökön este fél tizenegy körül holtan találtak egy huszonhét éves nőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást. 

A feltételezett elkövetőt az életvédelmi osztály nyomozói azonosították, és elfogatóparancsot adtak ki ellene – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.