Leszedték a rendszámokat a BMW-ről, majd elfutottak, miután kidöntöttek vele egy vasúti fényjelzőt + képek

Egy személyautó döntötte ki a vasúti átjáróban lévő fényjelző készüléket a 451-es főúton, Gátér és Csongrád között, hajnalban.

Magyar Nemzet
Forrás: DÉLMAGYAR2023. 08. 26. 18:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az autó Csongrád felé haladhatott nagy sebességgel, amikor a kanyarban lévő vasúti átjáróban a fényjelző készüléknek hajtott a sofőr – adta hírül a Délmagyar.

A kidöntött fényjelző egy része az úttestre csapódott. Az ütközéstől a kocsi motorja meghibásodott és utána még néhány métert haladva, a főút szélén állt meg.

Fotó: Donka Ferenc

Egy arra járó kamionos jelentette a balesetet, aki azt látta, hogy két fiatalember szállt ki az autóból. Próbált velük beszélni is, de azok nem értettek magyarul. A lap úgy értesült,

a kocsi vezetője ezután leszedte a jármű mindkét rendszámtábláját, és az út szélén álló autót maga mögött hagyva, utasával együtt távozott a helyszínről.

Fotó: Donka Ferenc

 A lap információi szerint a vasút biztonsága elleni bűncselekmény miatt keresik az autó vezetőjét. A rendőrség a kocsit lefoglalta és elszállította.

Borítókép: A balesetező BMW (Fotó: Donka Ferenc/Délmagyar)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.