Ma is a kánikuláé a főszerep, forróságra kell számítani

A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Magyar Nemzet
2023. 08. 24. 7:06
időjárás, napsütés, meleg
Budapest, 2023. május 19. Fiatalok napoznak a Sho Beach elnevezésû parkban a fõváros XI. kerületében, a Kopaszi-gát mellett, a Lágymányosi-öböl partján fölépült BudaPart Gate lakónegyednél, ahol a nyári szezonra már strandot is kialakítottak. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat mai előrejelzése szerint országszerte napos idő lesz, általában csak kevés gomolyfelhő képződik. 

Csapadék nem várható. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Késő estére többnyire 20 és 26 fok közé csökken a hőmérséklet. A gomolyfelhők este feloszlanak, éjjel zömmel derült idő várható, legfeljebb fátyolfelhők sodródhatnak fölénk. Csapadék továbbra sem várható. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad, de az Észak-Dunántúlon hajnalban már lengedezhet a déli, délkeleti szél. A hőmérséklet hajnalban általában 16 és 21 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken ennél pár fokkal hidegebb lehet.

A hét nagy részében még kitart a hőség, jelen kilátások szerint a hidegfront csak a jövő hét első napjaiban érheti el hazánk térségét.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Jászai Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.