Meghalt egy motorkerékpárral közlekedő nő a 4915-ös főúton

Egy román rendszámú járművel ütközött.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 08. 05. 11:38
null
Halom, 2021. július 2. Rendõr helyszínel a Bács-Kiskun megyei Halomnál, ahol halálra gázoltak egy kerékpárost 2021. július 2-án hajnalban. A biciklis nõt egy személyautó gázolta el az 5301-es út 67-es kilométerénél. A balesetben a kerékpáros a helyszínen életét vesztette. MTI/Donka Ferenc Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendelkezésre álló információk szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy elektromos motorkerékpárral közlekedő nő és egy román hatósági jelzésű személygépjármű ütközött össze – adta hírül a Police.hu.

amelynek következtében az elektromos motorkerékpárt vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az adott útszakasz balesettel érintett részén a helyszínelés ideje alatt rendőrségi irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.