Megvertek egy boltost Szécsényben, mert szólt, hogy nem kellene lopni

El is zavarta az üzletből, de visszamentek még többen.

Magyar Nemzet
Forrás: Tények2023. 08. 09. 19:58
null
Budapest, 2023. június 15. Rendõrségi közúti ellenõrzés Budapesten, az Alkotás úton 2023. június 15-én. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Mûveleti Csoportjának (ROADPOL) éves ellenõrzési terve alapján tart a rendõrség országos akciót. Ebben az idõszakban célzottan az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülõ embereket szûrik ki. Ideges lett, egy videómegosztón látott felvétel miatt, ezért a férfi amfetamin fogyasztás után beült a kocsijába, és elment a rendőrségre, hogy . Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többen ütötték-verték a férfit, aki észrevette, hogy napszemüveget akartak lopni az üzletből – adta hírül a Tények. A támadást a kisbolt kamerája is rögzítette. 

Bár először sikerült kizavarnia a bolt tulajdonosának az ületből a bűnbandát, ezt követően még többen mentek vissza és közösen támadtak rá. A tulajt végül az egyik szomszéd üzlet eladói mentették meg, mert onnan rohantak át, hogy kiszabadítsák a megvert tulajdonost. 

A rablókat elfogta a rendőrség.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.