Kigyulladt egy busz Eger közelében

Helyzetjelentés az utakról hétfő reggel.

Forrás: Útinform, OKF2023. 09. 18. 7:52
null
Hegyeshalom, 2018. január 6. Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kigyulladt egy menetrend szerint közlekedő autóbusz motortere a 25-ös főút 5-ös kilométerszelvényénél, Demjén térségében. Az 5-ös kilométernél a forgalom fél pályán halad – közölte a katasztrófavédelem. Az egri hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

A busz tizenöt utasa mentesítő járattal folytatja útját. Az oltási munkálatok idejére lezárták az érintett útszakaszt, egy sávon megindult a forgalom.

 

Nagy torlódással kell számolni több helyen is

Az M4-es autóúton, Üllő térségében, a 25-ös és a 29-es kilométer között mindkét oldalon javítják a belső sáv burkolatát, emiatt csak a külső sáv használható – tájékoztatott az Útinform.

A reggeli erős forgalom miatt torlódás tapasztalható a főváros felé.

Lassulásra kell készülni 

  • az M3-as autópályán az M0-s autóút csomópontjától befelé, 
  • az M7-es autópályán Törökbálintnál, 
  • a 10-es főúton Solymártól, valamint 
  • a 31-es főúton Gyömrőtől.

Az M5-ös autópályán Budapest felé az Örkény/Albertirsa csomópont után, a 49-es kilométernél egy műszaki hibás kisteherautó miatt csak egy sáv járható a terelésben. A torlódás meghaladta a három kilométert.

Borítókép: illusztráció

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.