Egymás nevét sem tudják a momentumosok

De azért leváltanák a Fideszt.

2023. 10. 12. 10:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Színvonal: egymás nevét sem tudják megjegyezni a momentumosok, de azért leváltanák a Fideszt” – írta Deák Dániel Facebook-oldalán megosztott bejegyzésében. A felvételen Kerpel-Fronius Gábor, Karácsony Gergely egyik helyetese mutatja be a Momentum csepeli jelöltjét, Dukán András Ferencet, akinek keresztneveit sikerül összekeverie. 

„Három nevet kimondani elég bonyolult, és mi mindig csak Dukinak hívjuk egymás között”

– kommentálta Kerpel-Fronius.

A momentumosok visszás megnyilatkozásai az utóbbi időben is gyakoriak voltak. Elég csak megemlítenünk a közelmúltból a Karikó Katalin Nobel-díja kapcsán is csak „orbánozó” Fekete-Győr Andrást, akit nemrég Bajnai Gordon társaságában sikerült lencsevégre kapnia munkatársunknak. 

Ugyanígy említésre érdemes a magát korábban államférfinak nevező momentumos Gelencsér Ferenc parlamenti felszólalása, amelyet bekapcsolt mikrofonjáról megfeledkezve kérlelhetlen önkritikával úgy jellemzett: „Hú, ezt elb…sztam!”.

Borítókép: Kerpel-Fronius Gábor és Dukán András Ferenc (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.