Elesett az M5-ös, lezárták az egyik oldalt, a másikon több kilométeres a torlódás

A főváros felé tartó ágon helyszínelnek, Röszke felé két kamion karambolozott.

Forrás: Rendőrség, MTI, Útinform2023. 10. 30. 10:43
null
Üllõ, 2023. szeptember 7. Összeroncsolódott kamion 2023. szeptember 7-én az M4-es autóutat az M0-ssal összekötõ útszakaszon, Üllõnél, ahol három kamion összeütközött. Az utolsó szerelvény sofõrje, egy 64 éves férfi a helyszínen meghalt. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Oldalára dőlt kamion műszaki mentése miatt lezárták az M5-ös autópályát Kecskemétnél Budapest irányába – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset a reggeli órákban történt Kecskemét térségében, 

a helyszínelés után a jármű műszaki mentését két órán át, előreláthatóan 11.20-ig teljes útlezárás mellett végzik.

A rendőrök az M5-ös Budapest felé vezető oldalán a 80-as kilométernél a 445-ös főútra terelik a forgalmat. A sztrádára a 74-es kilométernél, az északi csomópontnál lehet visszatérni.

Az Útinform tájékoztatása szerint az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében két kamion ütközött. A 64-es kilométernél csak a belső sáv járható, több kilométeres a torlódás. Aki teheti, Örkénynél, az 53-as kilométernél lehajtva, majd Lajosmizsénél, a 67-es kilométernél visszahajtva az 5-ös főúton tud kerülni – javasolták.

Az M1-es autópályán, Győr elkerülő szakaszán egy műszaki hibás személyautó vesztegel a korábban kiépített terelésben, a 115-ös kilométernél. A Hegyeshalom felé tartók közül aki teheti, maradjon a saját oldalán, a jármű ugyanis a másik oldalra átterelt sávon helyezkedik el.

Az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Hatvan után, az 59-es és a 60-as kilométer között munkavégzés miatt lassul a forgalom. Nagyfüged térségében burkolatfelújítási munkák zajlanak. A 90-es és a 101-es kilométer között a főváros felé tartó oldalt lezárták, a forgalmat a szemközti oldal belső sávjára terelik, emiatt torlódásra kell készülni.

Az M2-es autóúton, Vác térségében aszfaltoznak. A 37-es kilométernél csak a fél útpálya járható.

Az M0-s autóút északi szektorában, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a káposztásmegyeri csomópontnál a 74-es és a 72-es kilométer között hídjavítás miatt a külső sávot lezárták.

A 11-es főút Visegrád felé vezető oldalán, Szentendre belterületén lerobbant egy busz. A 17-es kilométernél csak egy sávon halad a forgalom.

Burkolatjavítás miatt lezártak egy ágat az M0–M2 csomópontjában, ezért az M3-as felől érkezők nem tudnak lehajtani Vác felé. Továbbhaladva a következő, 73-as jelű dunakeszi csomópontban megfordulva lehet ráhajtani az M2-es autóútra.

Borítókép: illusztráció (MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.