Migránsokat szállító autó balesetezett, ketten meghaltak

Felborult egy migránsokat szállító, francia rendszámú autó az 5409-es számú úton. A balesetben két személy meghalt, többen pedig megsérültek.

Forrás: Útinform, Police.hu2023. 10. 12. 7:13
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy francia rendszámú Renault haladt ma hajnalban Kiskunmajsa térségében, az 54009-es számú úton. A rendőrök igazoltatni akarták az autó vezetőjét, ám ő nem állt meg, hanem gyorsított és továbbhajtott – közölte a Police.hu. Az eddigi információk alapján a sofőr egy kanyarban elvesztette az uralmát a jármű fölött, amely kisodródott, majd egy fának csapódott, ezután felborult. A balesetben ketten a helyszínen meghaltak, hatan pedig megsérültek.

A rendőrség közölte, az autót egy embercsempész vezette, aki illegális migránsokat szállított.

A helyszínelés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták. Kerülni a környező földutak igénybevételével lehet.

Balesetek, torlódások

Egy jármű árokba hajtott és felborult a 2-es kilométernél, Kiskunmajsa közelében, Bács-Kiskun vármegyében. Az utat lezárták, a forgalmat elterelik a rendőrök – derül ki az Útinform híreiből. 

Nagy a forgalom a következő utakon:

  • az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé.
  • Sokan haladnak a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól,
  • a 11-es főúton, Leányfalu és Szentendre átkelési szakaszán, 
  • az 51-es főúton, Dunaharasztitól a főváros irányába,
    valamint a Csepel-sziget útjain.
  • A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta az 5 km-t.

Útfelújítások

Az M0-s autóút keleti szakaszán, az M3-as autópálya csomópontjánál mindkét oldalon burkolatfelújítást végeznek. A 68-as és a 71-es km között mindkét irányban lezárták a belső sávot, ajánlott a kollektor ág (gyűjtő-elosztó ág) használata is.

A 10-es főúton Solymár térségében, a 13-as és a 14-es km között aszfaltoznak, 7.00-tól 16.00-ig a fél útpályát lezárják, jelzőőrök irányítják a forgalmat. A reggeli és a délutáni csúcsidőszakban torlódásokra kell számítani.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.