Hatalmas torlódás az M1-esen Győrnél

Akár másfél óra pluszmenetidőre kell számítani Budapest irányába.

Forrás: Útinform2023. 11. 03. 19:05
null
Nickelsdorf, 2020. szeptember 1. Feltorlódott kocsisor az osztrák-magyar határon, Nickelsdorf közelében 2020. szeptember 1-jén hajnalban. A koronavírus-járvány miatt hozott szigorítások értelmében a mai naptól külföldi állampolgárok nem léphetnek Magyarország területére, valamint a külföldrõl hazatérõ magyar állampolgárokra fõszabály szerint 14 nap karantén vár. A határon ingázók legfeljebb 24 órát tölthetnek a másik ország 30 kilométeres határmenti sávjában, és külön szabályok vonatkoznak a kapcsolt vállalkozások utazóira is. MTI/EPA/Christian Bruna Fotó: Christian Bruna
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópályán, Győr térségében a 123-as km-nél a kiépített terelésben lerobbant egy teherautó. Budapest felé ezért csak egy sáv járható.

A torlódás óriási, több mint 12 km-es, akár másfél óra is lehet a pluszmenetidő.

Aki teheti, a 142-es jelű lébényi csomópontnál hajtson le az 1-es főútra, visszatérni Győr után, a 82-es főútnál lehet.

A torlódás már visszahat az M85-ös autóútra is, ezért a Csorna felől érkezők a körforgalmú végcsomópontban 1-2 km-en feltorlódtak.

Szintén jelentős emiatt a torlódás az 1-es főúton Győr előtt, valamint a 85-ös főúton az M1-es csomópontja környezetében – tájékoztat az Útinform.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Christian Bruna)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.