Tömegkarambol történt az M1-esen, lezárták a 2-es főutat

Több balesetet jelentettek vasárnap délután az utakról.

Forrás: MTI, OKF, Útinform2023. 11. 05. 17:06
null
Örkény, 2023. január 5. Rendõrök és tûzoltók az M5-ös autópálya Budapest felé vezetõ oldalán, Örkény térségében, ahol fának csapódva állt meg egy autó (j) 2023. január 5-én. A rendõrség közlése szerint egy migránsokat szállító autó sodródott le az útról, a balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek. A kocsiban hét külföldi volt, a sofõr elmenekült a helyszínrõl, a rendõrök jelenleg is nagy erõkkel keresik. MTI/Donka Ferenc Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baleset történt a 2-es főút 43-as kilométerszelvényénél, Vác és Szendehely között. Az egyik járműbe beszorult egy utas, a váci hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A társhatóságok és a váci önkéntes tűzoltók teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen – közölte a katasztrófavédelem. Az Útinform tájékoztatása szerint két személyautó ütközött össze. Azt javasolták, hogy aki teheti, Verőce felé kerüljön.

Az M1-es autópálya 116-os kilométerszelvényénél, Töltéstava térségében a határ felé vezető irányban 

két személyautó, két kisteherautó, egy teherautó és egy autóbusz szenvedett balesetet.

A győri hivatásos tűzoltók megkezdték a járművek áramtalanítását. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

A Hegyeshalom felé tartó irányban a győri elkerülő szakaszon, a kiépített terelésben történt ráfutásos baleset. A 116-os kilométernél egy sávon halad a forgalom, a szakaszos torlódás meghaladta az öt kilométert.

Az M3-as autópálya 51-es kilométerszelvényénél, Kerekharaszt térségében a Budapest felé vezető irányban két gépkocsi ütközött. A hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet, amely forgalmi akadályt okoz a kanyarodósávon.

Az Útinform információi szerint három személyautó karambolozott. A korlátozás megszűnt, de a hét kilométeres torlódás csak lassan oszlik. Távolabb, ugyancsak Budapest irányába, a Polgár–Nyékládháza csomópontnál karbantartási munkálatok és az erős forgalom miatt a 175-ös kilométernél torlódás alakult ki, ami elérte a két kilométert.

Tetejére borult egy gépkocsi a Bélapátfalvát és Szilvásváradot összekötő út 12-es kilométerszelvényénél. A két utas saját erejéből el tudta hagyni a járművet, amit a bélapátfalvai önkormányzati tűzoltók állítanak kerekeire. A beavatkozás idejére félpályán lezárták az érintett szakaszt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.