A Dallas sztárja is csatlakozott a Jónak lenni jó!-hoz

A közmédia karitatív kampánya ezúttal is különleges tárgyak eladásával segíti a szervezet munkáját.

Forrás: hirado.hu2023. 12. 03. 8:43
null
US actor Patrick Duffy cast member of 'The Bold and The Beautiful' poses during a photocall as part of the 62nd Monte-Carlo Television Festival in the principality of Monaco on June 19, 2023. Over several days, major studios, broadcast networks, digital platforms and renowned talent gather together to promote their programs to the press and public and compete for the prestigious Golden Nymph Awards. (Photo by Valery HACHE / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ha azért adsz, mert muszáj adakozni egy jótékonysági szervezetnek, akkor ez csak a saját lelkiismereted megnyugtatásáról szól. Az igazi jótékony adomány spontán jön. A jótékonyság önmagában hordozza a jutalmat annak is, aki ad – nyilatkozta Patrick Duffy, a világhírű Dallas című amerikai telenovella Bobby Ewingja, aki magyarországi tartózkodása során egy dedikált pólót ajánlott fel a Jónak lenni jó! ügyét segítve.

Forrás: Híradó.hu

A Híradó.hu beszámolója szerint sorra érkeznek a felajánlások hazai és világsztároktól a Jónak lenni jó! karitatív akciójára. A közmédia idén a koraszülöttek és a veleszületett fejlődési rendellenességgel élő gyermekek megsegítése érdekében hív összefogásra. A felajánlásokat a Semmelweis Fejlődéstámogató Központ fejlesztésére fordítják.

A világhírű amerikai színész, Patrick Duffy és párja, Linda Purl a Terror Háza előtt szeptemberben. A színész házaspár egy  forgatás miatt érkezett hazánkba (Forrás: Facebook)

Az intézet célja, hogy megháromszorozódjon az ellátott gyermekek száma és a jelenlegi hatszötven-hétszáz helyett mintegy kétezer gyermek számára tudjanak ellátást biztosítani évente. 

A jelenlegi három–öt éves korhatárt kibővítve, a jövőben nyolcéves korukig szeretnék nyomon követni az egyetem klinikáin kezelt koraszülötteket és a veleszületett fejlődési rendellenességgel élőket.  

A Semmelweis Egyetem Alapítvány tevékenységét több módon lehet segíteni: 500 forinttal a 13-600 telefonszám hívásával és a 04-es azonosító megadásával, illetve sms-ben a 04-es szám elküldésével ugyanerre a telefonszámra – sorolta a hírportál. 

Borítókép: Patrick Duffy (Fotó: AFP/Valery Hache)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.