Ez vár minden országra, ha Brüsszel sikerrel jár a migránskvótákkal + videó

Az Európába érkező migránsok nagy része nem akar integrálódni, Brüsszel mégis azt tervezi, hogy arra kötelezi az uniós tagállamok, fogadják be ezeket az embereket.

2024. 05. 07. 19:27
Erőszakos illegális migránsok foglalják el Európát (Fotó: AFP/DESIREE MARTIN)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az afrikai és közel-keleti migránsok nem tisztelik az európai szokásokat és törvényeket, erről tanúskodnak azok a videófelvételek is, amelyekkel tele van az internet. A jelek szerint a migránsok integrálódás helyett inkább a gyűlöletüket fejezik ki az európaiak iránt, sőt sok országban már az iszlám törvényeket honosítanák meg a kontinensen. Brüsszel ennek ellenére azon dolgozik, hogy minden tagállam számára kötelezővé tegye az ilyen erőszakos emberek befogadását. Rosszkor volt rossz helyen ez a belga fiatal fiú, akit több migráns támadott meg fényes nappal az utcán.

Spanyolországban sem jobb a helyzet, ahol egy szerencsétlen tinédzsert vertek agyba-főbe a migránsok. A brüsszeli tervek szerint, aki nem hajlandó befogadni az országába kvóták szerint meghatározott számú migránst, az pénzbeli büntetést kénytelen fizetni.

Amszterdam is erőszakos iszlamisták őrjöngésétől hangos.

Borítókép: Erőszakos illegális migránsok foglalják el Európát (Fotó: AFP/Desiree Martin)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.