Elakadt egy csirkeszállító kamion

Szerda reggeli forgalmi és közlekedési információk.

2023. 12. 06. 7:32
null
München, 2023. december 4. Jeges úttesten egy autó Münchenben 2023. december 4-én, amikor a hó és a jég továbbra is fennakadásokat okoz a közlekedésben Bajorország déli részén. MTI/AP/DPA/Sven Hoppe Fotó: Sven Hoppe
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött két gépkocsi a 86-os főút 160-as kilométerszelvényénél, Csorna térségében. Az ütközés erejétől mindkét jármű az árokba borult. A helyszínre kiérkezett csornai hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsikat, amelyek vezetői saját erejükből ki tudtak szállni. Az érintett útszakaszon félpályán, irányítás mellett halad a forgalom – közölte a katasztrófavédelem.

Elakadt egy csirkéket szállító kamion a 75-ös főút 12-es kilométerszelvényénél, Zalaapáti térségében. A pacsai hivatásos tűzoltók vonultak ki a bajba került jármű kiszabadításához.

Az Útinform tájékoztatása szerint a 11-es főút Szentendre és Leányfalu közötti szakaszán csőtörés miatt a fél útpályát lezárták. A Vadrózsa utca közelében a 25-ös kilométernél csak egy sáv járható és jelzőlámpa irányít. A torlódás Budapest felé egy-két kilométeres.

Az M0-s autóút déli szektorában az M5-ös autópálya irányába, a 6-os főúti csomópontnál a rézsűt javítják. A 13-as kilométernél két sávra szűkül az útpálya, ami reggelente összegyűjti a járműveket, és kisebb torlódást okoz.

Élénk a forgalom, az autópályák és főutak fővároshoz közeli szakaszain torlódásokra kell készülni

  • az M3-as bevezető szakaszán az M0-s csomóponttól befelé,
  • az M2-esen az M0 csomópont közelében a fóti szakaszon,
  • az M1–M7-es közös bevezető szakaszán,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • a Külső Bécsi úton,
  • az 51-es főúton az M0-s irányába.

Az ukrán–magyar határszakaszon levő határátkelők túlterheltsége miatt, az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 82-es kilométernél lévő Borsókúti pihenőnél, a 142-es kilométernél fekvő Geleji pihenőnél és a 183-as kilométernél lévő Görbeházi pihenőnél a rendőrség kitereli az Ukrajna felé tartó teherforgalmat, és az M35-ös–M4-es autóút útvonalra, a nagykereki határ felé irányítja őket. A személygépkocsikat nem érintik az intézkedések, de a kiterelési pontoknál az erős forgalom miatt időnként torlódnak a járművek.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/AP/DPA/Sven Hoppe)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.