Megoldódott az egyik legnagyobb rejtély, kiderült, lesz-e karácsony „Reszkessetek, betörők!” nélkül

Kevin és az esti bejglimámor esetének részletei a cikkben.

Forrás: Mandiner2023. 12. 19. 10:04
Mykolaiv,,Ukraine,-,December,25,,2020:,Laptop,Displaying,Home,Alone
2235202065 Fotó: New Africa
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sokakban ég a vágy, hogy minden karácsonykor megnézzék a televízióban a már-már kultikussá vált Reszkessetek, betörők! című filmet, és a Mandiner szerkesztőségét annyira gyötörte a kérdés, hogy idén is megtörténhet-e a csoda, hogy feltették a nagy kérdést a két legnagyobb hazai tévécsatornának.

Az RTL kissé rejtélyes választ adott, miszerint a műsorújságjuk egyelőre december 11-ig érhető el, és jelenleg nem áll rendelkezésükre információ a karácsonyi menetrendről, emellett a műsorváltozás jogát is fenntartják, de úgy fogalmaztak, „weboldalunkon hamarosan elérhetővé válnak az idén karácsonykor vetített filmek címei is”.

Egyébként a Reszkessetek, betörők! epizódjainak sugárzási jogai nem az RTL-nél vannak, hanem a TV2-nél, amely azt közölte:

a trilógia 24–25–26-án kerül adásba a főcsatornán, este kilenc órai kezdettel.

A rajongók tehát meg vannak mentve, idén is nézhetik a filmet az esti bejglimámor közepette.

Egyébként a csatorna azt is közölte, hogy több országos tévépremierrel készülnek a nézőknek: leadják többek között a Karácsonyi csibészek című filmet, valamint látható lesz a West Side Story, továbbá a King’s Man: A kezdetek is.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.