Így alakul a budapesti piacok nyitvatartása karácsonykor és szilveszterkor

A budapesti piacok ünnepi kínálattal készülnek, és december 18-tól minden nap nyitva lesznek december 24-ig, az utóbbi napon általában 12-13 óráig – közölte a Budapest Vásárcsarnokai Kft. hétfőn az MTI-vel.

Forrás: MTI2023. 12. 19. 8:56
Budapest,,Hungary,-,December,31,,2012:,People,Buy,Mulled,Wine
233227252 Fotó: karnizz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nagycsarnokban, a Rákóczi téren, a Batthyány téren, a Fehérvári úton, a Bosnyák téren, a Kórház utcában, a Tétényi úti Üzletközpont piacán és üzleteiben a mindennapi étkezéshez szükséges hozzávalókon túl a karácsonyi menük minden alapanyaga megvásárolható, így egyebek mellett a pulyka egészben, pulykamell, pecsenyekacsa, kacsacomb, halak, (ponty, harcsa, keszeg), a süteményekhez mák és dió.

Öt különböző helyszínen pedig fenyővásárt is tartanak.

A vásárcsarnokokban jelentős a karácsonyi ételkínálat is: szinte valamennyi egységben karácsonyi készételekkel várják a vásárlókat a vendéglátósok, halászlétől a sült kacsacombon át a rántott halig, de széles a választék a szaloncukrokból is – tették hozzá.

Arra is kitértek, hogy a Nagycsarnokban már tart a kiemelt karácsonyi vásár.

A Budapest Vásárcsarnokaihoz tartozó piacok december 25-én és 26-án zárva lesznek, a két ünnep között hétköznapi nyitvatartás lesz érvényben, december 30-án és december 31-én pedig a hétvégi rend szerint tartanak nyitva. Így szilveszterkor is lehet vásárolni a menühöz szükséges alapanyagokat: malachúst, kocsonyahúst vagy virslit.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.