Nagy Ervin nem bánta meg, hogy kiütötték

„Én egy másodpercig sem bántam meg, és hozzáteszem, nekem ők a kenyéradó gazdáim” – mondta a Sztárboxszal kapcsolatban az Újbuda Televíziónak Nagy Ervin színész, szinkronszínész, televíziós személyiség és producer. A baloldali véleményének rendszeresen hangot adó színész a műsorban most is a kádári rendszerről nosztalgiázott: szerinte sokkal igazságosabb volt akkoriban az élet.

2023. 12. 17. 14:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Ervin színész, szinkronszínész, televíziós személyiség és producer volt az Újbuda Televízió vendége – szúrta ki a Mandiner. A műsorban többek között szóba került a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozatban játszott szerepe, valamint a nemrég, november 10-én bejelentett, a művész életéről szóló interjúkönyv.

Nagy Ervin a műsor elején kijelentette, hogy az ember felnövéstörténetét és szocializációját mindig is nagyon fontos dolognak tartotta. Úgy látja, hogy a pszichét érő első tizenöt év markánsan meghatározza az embert. Kiemelte, hogy ő a kádári rendszerben nőtt föl, és ugyan nincs benne kádári nosztalgia, de emberi nosztalgia van, méghozzá abból a szempontból, hogy mennyivel közelebb álltak az emberek egymáshoz, mennyivel segítőkészebbek voltak, mennyivel egyelőbb volt a társadalom. 

Nagy annak a meggyőződésének is hangot adott, hogy sokkal igazságosabb volt akkoriban az élet.

A színész elmondta: szeretné továbbörökíteni azokat az értékeket, amelyeket gyermekkorában kapott, kötelességének érzi, hogy jelezze, folyamatos hazugságban élünk.  Szerinte ha azt akarjuk, hogy a gyerekeink nézzenek Pintér Bélát és olyan alkotásokat, amelyek kulturálisan előreviszik őket, akkor a társadalomnak kell tennie, ugyanis a Fidesztől nem számíthatnak segítségre.

 

„Hú, hátha megverik Nagy Ervint, Bohár Dániel alig várta” 

A műsorban szóba került a magyar nyilvánosságban mostanában felkapott RTL-es, Sztárbox című műsor is, ahol Nagy Ervint az első fordulóban kiütötte Árpa Attila. Föltették a kérdést Nagynak: ha ennyit beszél a magaskultúráról, akkor mégis mit keres egy olyan műsorban, mint az RTL celebverekedős show-ja. A színész elmondta, hogy nagyon szeret bokszolni, szerinte erre nem úgy kell tekinteni, mint egy kereskedelmi termékre, amit néznek, mert ez a modern kori gladiátorharc. – Meg, hú hátha megverik Nagy Ervint, Bohár Dániel alig várta – fogalmazott. Hozzátette: ezt mindenki nézi, amiből sok-sok piaci pénzt beszed a csatorna. Mint mindent, ezt is egy kicsit komplexen kell kezelni, ráadásul egész életében el akart egy ilyenen indulni. 

Én egy másodpercig sem bántam meg, és hozzáteszem, nekem ők a kenyéradó gazdáim.

– A politika húzta be ezt a dolgot. Mert jó nézni, hogy téged megvernek. Mondják ezt azok a fiúk és lányok, akik kilóra meg vannak véve, és soha életükben egy lányt nem bírtak megvédeni a diszkóban. Nehogy már nekem ilyen kislányok sikítsanak a Megafonon keresztül, hogy jól megkapta – mondta Nagy.

Nagy Ervin fenyegeti a jobboldalt, ilyen egy igazi kemény legény + videó

 

Borítókép: Képernyőfotó (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.