Bizarr dolgokat rejtett a babakocsiba egy pilisi nő, de még bizarrabb, amit a rendőrök benne találtak

Keserves körülményekre bukkantak a rendőrök.

Forrás: Facebook2024. 01. 04. 12:46
Woman,With,Baby,Stroller,Walks,In,The,Park,At,Sunset
1042556074 Fotó: Rostislav_Sedlacek
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A babakocsiba rejtette a lopott holmit egy pilisi nő – írja Facebook-oldalán a Pest vármegyei rendőrség. Hozzáfűzik, a nő nem először próbálkozott, ráadásul amikor kiderült, hogy a termékek mellett a babakocsiban egy 16 hónapos kislány is volt, az ügy új fordulatot vett.

A csöppség elhanyagolt, mosdatlan volt, se pelenka, se tiszta ruha, a cumija is ijesztő állapotú. 

A rendőrök az anya otthonához kanyarodtak, ahol még keservesebb körülményeket és áldatlanabb állapotokat tapasztaltak. Nem volt se víz, se villany, a kicsi ellátásához még az alapvető felszerelések is hiányoztak.

Az intézkedéskor sem volt rajta pelenka, hiányos ruhácskája koszos volt. 

A monori rendőrök azonban azonnal gondjukba vették a gyermeket. Gyűltek a ruhák, az ennivaló, takaró, cumi, babahordozó, később egy orvossal is megvizsgáltatták. A gyermekmegőrzővé átalakult rendőrségi objektumban nagy volt a sürgés-forgás, megfürdették, tiszta ruhába öltöztették, megetették a kicsit. 

Később gyermekvédőkhöz került, az anya ellen kiskorú veszélyeztetése miatt eljárás indult.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.