Wintermantel Zsolt: Karácsonynak elképzelése sem volt, hogyan lehetne egységes bérletrendszert létrehozni

A főpolgármestert nem kímélték a Fővárosi Közgyűlésen.

Forrás: HírTV2024. 01. 31. 21:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Engem már nem lep meg, hogy Karácsony más eredményével ékeskedik – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője a Hír TV műsorában, majd hozzátette: 

a főpolgármesternek még január első heteiben sem volt fogalma arról, hogy hogyan lehetne egy egységes bérletrendszer Budapesten és az agglomerációban.

Wintermantel Zsolt hangsúlyozta, mindemellett nagyon örül, hogy végül a főpolgármester bérletügyben elfogadta a kormány ajánlatát, és végre Karácsony Gergely ezt legalább nem baltázta el, nem aludt bele, ahogy szokott. 

A beszélgetésben érintették a Lánchíd-felújítási botrányt is, melynek kapcsán megjegyezte: a sikkasztás gyanúja is felvetődik. Mint arról a Magyar Nemzet már beszámolt, a Fővárosi Közgyűlésen Wintermantel Zsolt erős megjegyzéseket tett Karácsony Gergelynek:

újabb és újabb hazugságok, főpolgármester úr, ez az ön világa, az őszintétlen beszéd, a hazugságcunami.

Emlékeztetett: a városvezető, lenézve a budapesti utazóközönséget, azt állította, hazudta, hogy nincs járatritkítás, és az erről szóló kijelentéseit azután tette, hogy a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) „az éj leple alatt, suttyomban” járatritkításokat vezetett be városszerte. Erős kritikát fogalmazott meg Walter Katalinnak, a BKK vezérigazgatójának lekezelő kijelentéséről, amelyben az utazókat a hálaadás előtti pulykához hasonlítja.

Ez nem egy baki, ez maga az a szemlélet, amit önök képviselnek

– mutatott rá a politikus.

Borítókép: Wintermantel Zsolt (Forrás: Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.