Csokoládétolvaj miatt kéri a lakosság segítségét a miskolci rendőrség

A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

Forrás: Police.hu, MTI2024. 02. 26. 12:21
illusztráció Fotó: Pexels Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személlyel szemben – adta hírül a weboldalán a rendőrség.

 

Keresik a csokoládétolvajt

A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető február 8-án délelőtt egy miskolci üzletből 54 darab táblás csokoládét tulajdonított el, több mint hetvenezer forint értékben. A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a fotón látható férfival kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Íme a csokoládétolvaj:

Forrás: Police.hu

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.