Fidelitas: Varju és Fekete-Győr elítéltként ülnek az Országgyűlésben + videó

A Fidelitas szerint a baloldalon soha semminek sincs következménye, erre szerintük az is bizonyíték, hogy Varju László és Fekete-Győr András elítéltként ülnek a parlamentben.

Forrás: MTI2024. 02. 29. 17:24
Varju László; Arató Gergely; Ungár Péter; Hiller István; Vadai Ágnes; Gyurcsány Ferenc; Bangóné Borbély Ildikó; Tóth Bertalan; Gréczy Zsolt; Oláh Lajos; Varga László; Korózs Lajos
Budapest, 2019. március 5. Varju László, a DK parlamenti képviselõje (második sor j2) mobiltelefonnal fotóz az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. március 5-én. Mellette Arató Gergely, a DK (b3), Ungár Péter, az LMP (b2) és Hiller István, az MSZP képviselõje (j). Az elsõ sorban Vadai Ágnes, a DK képviselõje, Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, frakcióvezetõje, Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP frakcióvezetõ-helyettese (b3) és Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, frakcióvezetõje. A harmadik sorban Gréczy Zsolt (b) és Oláh Lajos (b2), a DK, Varga László (b3) és Korózs Lajos, az MSZP képviselõi. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Renge Zsolt, a Fidelitas budapesti elnöke a Facebookra csütörtökön feltöltött videójában arról beszélt, hogy az utóbbi napokban

Fekete-Győr Andrástól és Varju Lászlótól volt hangos a teljes magyar sajtó, közben pedig már az is megérne egy misét, hogy fekete öves bűnözők ülnek öltönyben a magyar parlamentben,

pedig – mint fogalmazott – az ő igazán találó viseletük a rabruha lenne.

– Ahhoz is van elég vastag bőr az arcukon, hogy elítéltként beüljenek a parlamentbe – tette hozzá.

Renge Zsolt a videós bejegyzésében felidézte, hogy a dollárbaloldal kitartott politikusai nem is akármiért feleltek: a gyurcsányista Varju László választási csalásért és testi sértésért, míg Fekete-Győr András hivatalos személy elleni erőszakért kapott felfüggesztett szabadságvesztést.

– Választási csalás, testi sértés, hivatalos személy elleni erőszak, ez ma a baloldal

– fogalmazott, hozzáfűzve, hogy mit is várhatunk egy olyan bandától, amelynek fővezére, Gyurcsány a mai napig nem vállalta a felelősséget azért, hogy miniszterelnökként a saját nemzetére támadt.

Borítókép: Varju László, a DK parlamenti képviselője (második sor j2) mobiltelefonnal fotóz az Országgyűlés plenáris ülésén. Mellette Arató Gergely, a DK (b3), Ungár Péter, az LMP (b2) és Hiller István, az MSZP képviselője (j). Az első sorban Vadai Ágnes, a DK képviselője, Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, frakcióvezetője, Bangóné Borbély Ildikó (b3) és Tóth Bertalan, az MSZP képviselői. A harmadik sorban Gréczy Zsolt (b) és Oláh Lajos (b2), a DK, Varga László (b3) és Korózs Lajos, az MSZP képviselői (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.