Gyönyörű fizikus macskát mentettek a tűzoltók, kár, hogy nem úgy reagált, ahogy várták + fotók

Lehetne hálás is, de nem az – fogalmaztak.

Forrás: Facebook2024. 03. 07. 13:31
katasztrófavédelem,tűzoltó
Fotó: Ktasztrófavédelem
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az az igazság, hogy lehetne hálásabb is ez a hatalmas macska, amiért harminc méterről felhozták a fiúk. De nem az” – írja közösségi oldalán az országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Hozzáfűzik, a szemtelen állat csak azt akarta kipróbálni, hogy ha közelebb húzódik a Föld középpontjához, akkor is kell-e kapaszkodnia, mivel azt tapasztalta, hogy a bolygó – hozzá képest – szédítő sebességgel forog. 

Azt is közölték, hogy a fizikus hajlamú macska Bissén próbálkozott a forgástengely közelébe kerülni, de a fizikai törvényeknek is ellenálló tűzoltók antigravitációs technikával – mentőkötéllel és saját fizikai erőfölényükkel – kiemelték a kísérleti laboratóriumból ezt az amatőrt.

Borítókép: A macska és a megmentője (Fotó: Siklós HTP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.