Meghalt a diákelnök, tragikus balesetet emleget az iskola

Buliból ment hazafelé.

Forrás: Tények2024. 03. 19. 12:40
gyertyagyújtás, mécses
A prágai Károly Egyetem Bölcsésztudományi Karán történt lövöldözésben legalább 15 ember meghalt. Csehország, Prága 2023.12.22 Fotó: Csudai Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyászol a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, hétfői bejegyzésükben azt írták, az iskola diákelnöke tragikus balesetben életét vesztette. 

A Tények információi szerint Bálintot szombat hajnal kettő óra környékén érte áramütés, miután egy buliból úton hazafelé felmászott egy dízelmozdonyra a budaörsi vasútállomáson. A 18 éves fiatal küldött egy szelfit a barátainak, percekkel később pedig már halott volt. A ruhája lángolt, amit egy tehervonat mozdonyvezetője próbált meg eloltani, az életét viszont nem tudta megmenteni.

Az esettel kapcsolatban a portál megkereste az intézményt, de egyelőre nem kívántak nyilatkozni.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Csudai Sándor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.