Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Niedermüller Péter kerületében + képek

A jármű mentése miatt lezárták az utcát.

Forrás: Katasztrófavédelem2024. 04. 26. 13:47
Budapest, 2020. március 16.
A bezárt Szimpla kert bejárata a Kazinczy utcában Budapesten 2020. március 16-án. Az új koronavírus-járvány miatt a fõváros utcáin, közterein szinte nincsennek turisták és a helyi lakosok is jóval kevesebbet tartózkodnak a közterületeken.
MTI/Balogh Zoltán
Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beszakadt az útburkolat egy parkoló autó alatt Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában, a Wesselényi utca közelében péntek délelőtt– közölte a katasztrófavédelem.

A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység tűzoltódaruval megkísérli kiemelni a gödörből a járművet. 

A mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

– tájékoztattak.

A lezárás miatt terelve közlekedik a 74-es trolibusz, nem érinti a Károly körút (Astoria M), a Nagy Diófa utca és a Nyár utca megállót – közölte a BKK Info.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.