Magyar Pétert már megkereshette David Pressman

Magyar Péter nem rejti véka alá, mennyien akarják támogatni őt és újdonsült mozgalmát. Azt is elárulta, pontosan azért választotta az egyesületi formát, mert arra nem vonatkozik a szabály, hogy nem fogadhat el céges vagy külföldi támogatást. A legújabb pedig az, hogy őt bizony már közvetve az Egyesült Államok budapesti nagykövete is megkereste.

Forrás: Mandiner2024. 04. 05. 16:29
null
Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt, hogy valójában büszkeségnek gondolta Magyar Péter a Spinoza Színházban a Rangos Katalin kérdésére tett kijelentést, miszerint közvetve megkereste őt David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete, vagy csak egy újabb elszólás volt, esetleg beismerő vallomás, nem tudni. Az viszont eléggé valószínű, hogy Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével a Mandiner információi szerint Korányi Dávid, illetve az Action for Democracy már fel is vette a kapcsolatot, így nem kizárt, hogy hamarosan ismét elkezdenek gurulni a dollárok.

Magyar Péter szintén a Spinozában ironizálva beszélt arról, hogy elsőként Gulyás Márton Partizán című műsorában adott interjút, mondván, hogy

sikerült kiválasztanom a CIA budapesti főhadiszállását, mint utólag megtudtam.

Rangos Katalin a helyszínen konkrétan feltette a kérdést Magyar Péternek, hogy találkozott-e David Pressmannel. Varga Judit volt férje kicsit gondolkodott, majd azt válaszolta:

David Pressmannel személyesen nem, majd rögtön hozzáfűzte, hogy nagyon sokan keresték közvetítőkön keresztül. Magyar szavaiból tehát egyértelműen az következik, hogy közvetve megkereste őt az amerikai nagykövet.

Érdekes, hogy nem sokkal ezután arról beszélt, „a látszatát is el kell kerülni annak, hogy úgy tűnjön, valaki külföldi segítséggel akarja leváltani a kormányt”. 

Beszédes képsorok: az amerikai baloldal projektje lehet Márki-Zay után Magyar Péter is!

– írta Deák Dániel, aki hivatalos közösségi oldalán az alábbi videót tette közzé a témában:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.