Súlyos hibát javítottak az egyik böngészőben

Nem lehetett betölteni a Firefox legújabb főverziójával a Microsoft egyes webhelyeit.

2021. 12. 17. 19:44
A kép csak illusztráció Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szokatlan jellegű hibát kellett javítani a nemrég kiadott Firefox 95 asztali számítógépes változataiban, egy bugnak köszönhetően egyáltalán nem lehetett betölteni a Microsoft egyes webhelyeit, a böngésző hibaüzenete szerint tanúsítványhiba miatt nem tudott biztonságos kapcsolatot létrehozni azokkal - olvasható az Origo cikkében.

A Firefox 95.0.1 emellett három további hibát is megold: egyes Linux/X11 rendszereken összeomlott böngésző grafikus leképezője, szintén Linuxon a rendszerszintű sötét témát bekapcsoltaknál kontrasztproblémák léphettek fel, továbbá Windowson a leállításakor szintén elhasalhatott a böngésző.

A Firefox legújabb kiadása rövid időn belül automatikusan települni fog a felhasználóknál, de problémák tapasztalása esetén a főmenü → Súgó → A Firefox névjegye ablak behozásával megsürgethető a frissítés letöltése és installációja.

Borítókép: A kép csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.