Nálunk még nem kapható, de Kínában már új modellt tesztelnek

Európába csak márciusban juthat el a OnePlus 10 Pro, de állítólag már tervben van egy Ultra változat is.

Forrás: Origo.hu2022. 01. 28. 10:26
Forrás: Képernyőkép/Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kínában már kapható a OnePlus 10 Pro, az Európába érkezésről nem közölt azonban konkrétumokat az Oppo alá tartozó gyártó. A szivárgások szerint a tesztelések zajlanak, valamikor márciusban jöhet a régióba a készülék – olvasható az Origo.hu cikkében.

Eközben a szivárogtatók már arról beszélnek, hogy egy másik modellt is hozna a OnePlus. Yogesh Brar forrásai szerint korai tesztfázisnál tart a OnePlus 10 Ultra.

Ez a készülék a várakozások szerint az Oppo új MariSilicon X NPU-ját kapná meg, amiben saját ISP is van a fotók feldolgozásához, a mobilfotózás felturbózásához. A OnePlus 10 Ultra így alapvetően az Oppo Find X5 Pro klónja lehet majd, de ennek érkezésére csak az év második felében lehet állítólag számítani.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Képernyőkép/YouTube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.