Akadozik a Digi internetszolgáltatása

Egyidejű, extrém mértékű hálózatterhelés okozza a műszaki problémát, amelynek elhárításán jelenleg is dolgoznak.

Forrás: MTI2020. 12. 12. 13:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Átmeneti központi probléma lépett fel a Digi internetszolgáltatásában, a hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak – közölte a társaság a honlapján.

Ruska Viktória, a Digi kommunikációs vezetője az MTI-nek elmondta, hogy egyidejű, extrém mértékű hálózatterhelés okozza a műszaki problémát, amelynek elhárításán jelenleg is dolgoznak. Hozzátette, a szolgáltatás működése hamarosan zavartalan lesz, és felhívta a figyelmet arra, hogy az internetezéshez használt eszközök újraindítása szükséges.

A DIGI Kft. Magyarország egyik meghatározó távközlési szolgáltatója, a vezetékes internet szegmensben 24 százalékos piacrésszel az NMHH tavaly év végi adatai alapján. A DIGI Kft.-nek és az irányítása alatt működő Invitel Zrt.-nek együtt 2 460 000 előfizetője volt a 2020. június végi adatok szerint, ezen belül 682 ezer kábeltévé-előfizető, 737 ezer vezetékes internet-előfizető, 136 ezer mobil hang- és adat-előfizető, 650 ezer vezetékestelefon-előfizető, valamint 255 ezer műholdas szolgáltatást-előfizető. A társaságok árbevétele az első fél évben elérte a 103 millió eurót, a korrigált adózás, kamatfizetés és értékcsökkenési leírás előtti eredménye (EBITDA) pedig 26,6 millió eurót tett ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.