A Balatonnál is eseménygazdag lesz a gyermeknap

A balatoni hajókon a maszkviselés kötelező, a távolságtartás ajánlatos, de a védettségi igazolvány nem szükséges.

2021. 05. 29. 13:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyórás gyermeknapi hajóutakat indít vasárnap a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart). Keszthelyen 11 és 16 órakor a Helka, Siófokon 10 és 16 órakor a nosztalgiaflotta vezérhajója, a Kelén, Balatonfüreden ugyancsak 10 és 16 órakor a Csobánc várja a hozzátartozóikkal utazó gyerekeket. A felnőttjegy 2100, a gyerekjegy 14 éves korig 1050 forintba kerül – áll a Bahart közleményében.

A nosztalgiaflotta vezérhajója, a Kelén Siófokon várja a gyerekeket

Mivel a közlekedési szolgáltatásokra vonatkozó előírások a hajózásra is vonatkoznak, a balatoni hajókon a maszkviselés kötelező, a távolságtartás ajánlatos, de védettségi igazolvány nem szükséges. Május 29-től június 11-ig már kilenc útvonalon közlekednek a balatoni személyhajók, sétahajót pedig tíz kikötőből indít a Bahart.

Áttekintve a balatoni települések honlapját, azt látjuk: szombaton és vasárnap is csaknem mindenütt színes programokkal várják a gyerekeket. Vonyarcvashegyen szombat délután tartják a strand- és szezonnyitót, a balatonszentgyörgyi Csillagvárban ezúttal a kicsiknek szerveztek foglalkozást.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.