Másfélszer annyian voltak kíváncsiak Tucker Carlsonra, mint Joe Biden bejelentésére

A konzervatív televíziós szakember kirúgása utáni videóüzenet mellett eltörpül Joe Biden újrázási bejelentése.

Magyar Nemzet
2023. 04. 28. 19:07
Tucker Carlson beszélget a résztvevőkkel a 2022-es AmericaFest rendezvényen az arizonai Phoenix Convention Centerben. (Fotó: Wikimedia Commons / Gage Skidmore)
Tucker Carlson beszélget a résztvevőkkel a 2022-es AmericaFest rendezvényen az arizonai Phoenix Convention Centerben. (Fotó: Wikimedia Commons / Gage Skidmore)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beszédes adatokra bukkanhat az, aki a Twitteren Tucker Carlson fiókjára látogat, majd megtekinti Joe Biden bejegyzéseit. Másfélszer annyian voltak kíváncsiak ugyanis arra, hogy Tucker Carlson mivel töri meg a csendet, miután viharos körülmények között távozott a Fox News amerikai hírtelevíziótól, mint arra, hogy Joe Biden elnök bejelentette az újrázási szándékát.

 

Az Egyesült Államok demokrata elnökének hetek óta várt bejegyzését mindössze 42,4 millióan nézték meg az elmúlt három napban. Eközben Tucker Carlson videóüzenetére másfél nap alatt 74,2 millióan voltak kíváncsiak.

 

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

 

Mint arról lapunk is beszámolt korábban, a Fox News hírtelevízió legismertebb arca és legsikeresebb műsorát vezető Tucker Carlson hétfőn váratlanul távozott a csatornától. A híresztelések szerint a cégcsoport tulajdonosa, Rupert Murdoch döntött elbocsátásáról, amelyben szerepet játszhatott, hogy a csatorna egy hete egyezett meg a Dominion szavazógépeket üzemeltető céggel 787,5 millió dolláros összegben a 2020-as választási tudósításaik miatt indított rágalmazási perben. Mindemellett felerősödtek azok a spekulációk is, hogy a Fox News számára Carlson főműsoridős dominanciája, markáns kijelentései és növekvő politikai befolyása egyre nagyobb teherré vált.

Borítókép: Tucker Carlson beszélget a résztvevőkkel a 2022-es AmericaFest rendezvényen az arizonai Phoenix Convention Centerben. (Fotó: Wikimedia Commons / Gage Skidmore)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.