Romantikus fotót posztolt Vilmos herceg és Katalin hercegné

Ma ünnepli házassági évfordulóját a pár.

Magyar Nemzet
Forrás: Mirror2023. 04. 29. 13:15
Vilmos herceg; Katalin hercegnõ
London, 2011. április 30. Cambridge hercege és hercegnõje, azaz VILMOS, a brit trónörökös elsõszülött fia és felesége, Kate MIDDLETON kézen fogva megy a londoni királyi rezidencia, a Buckingham-palota kertjében az esküvõje utáni napon. (MTI/EPA/John Stillwell) Fotó: John Stillwell
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vilmos herceg és Kate Middleton 2011. április 29-én házasodott össze a Westminster apátságban, a ceremóniát az egész országuk követhette. Ma ünnepli a páros a tizenkettedik házassági évfordulót – írja a Mirror.  

Vilmos herceg és Katalin hercegné egy olyan fotót tett közzé, amelyen mosolyogva, egymást átkarolva ünneplik házassági évfordulójukat. 
A Matt Porteous által készített fotón 

a királyi pár kék ég alatt, egy napsütötte mezőn biciklizik.

Mosolyogva, egymást átkarolva láthatóak a képen, amelyen a felirat: „12 év” és egy szív hangulatjel. A kép sok mindent tükröz a pár környezetvédelmi szenvedélyeiről, köztük legutóbb az általuk indított Earthshot-díjról.  A történelem legrangosabb globális környezetvédelmi díjának nevezett elismerés Vilmos és Katalin környezetvédelemmel kapcsolatos munkájának és a jövő érdekében tett erőfeszítéseinek a csúcspontja.
A rajongók elárasztották az évfordulós pár posztjait jókívánságaikkal.

Vilmos és Kate Middleton tízéves kapcsolat után házasodott össze, akkor ismerkedtek meg, amikor mindketten egyetemi hallgatók voltak Skóciában.

Borítókép: Vilmos herceg és felesége az esküvő utáni napon (Fotó: MTI/EPA/John Stillwell)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.