Joe Biden ismét hazudott: nem is tanított az egyetemen

Most az zavarta össze, hogy tanított-e egy amerikai egyetemen vagy sem.

Forrás: The Daily Mail2023. 09. 16. 18:24
BIDEN, Joe; GANDHI, Indira
Újdelhi, 2023. szeptember 8. Joe Biden amerikai elnök megérkezik az Indira Gandhi Nemzetközi Repülõtérre a világ 19 legfejlettebb gazdaságú és vezetõ feltörekvõ országát, valamint az Európai Uniót tömörítõ húszas csoport, a G20 csúcstalálkozója elõtt egy nappal Újdelhiben, 2023. szeptember 8-án. A G20-as országcsoport állam- és kormányfõi csúcstalálkozóját szeptember 9-én és 10-én rendezik az indiai fõvárosban. MTI/AP/Evan Vucci Fotó: Evan Vucci
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A valaha volt legidősebb amerikai elnök, Joe Biden nemrég elég bizarr beszédet tartott a marylandi Prince George Community College-ban. Egy ponton arról kezdett el beszélni, hogy a demokrácia támadás alatt áll, és ekkor felhozta a Pennsylvaniai Egyetemen töltött idejét is. „Négy évig tanítottam az egyetemen politikaelemzést” – mondta az elnök, ebből azonban csak annyi igaz, hogy 2017 és 2019 között tiszteletbeli professzor volt, de arról nincs információ, hogy órákat is adott volna. 

Bidennek egy külön titulust is létrehoztak, és körülbelül tucatszor jelent meg az egyetem hivatalos eseményein, mielőtt elnök lett volna, de ezek soha nem tanórák voltak, hanem nagyrészt nyilvános beszélgetések vagy események, vagy fizetős rendezvények. Körülbelül 900 ezer dollárt fizettek neki azért, hogy ellássa ezt a szerepkört, azaz nem kellett tanítania, csak presztízst adott az egyetemnek – írták

Joe Biden a napokban másban sem mondott igazat. Egy rendezvényen azt állította, hogy szeptember 11-i terrortámadás másnapján New Yorkba látogatott, ám videó van arról, hogy Washingtonban, a szenátus előtt szólalt fel.

Biden hazudott fia halálának körülményeiről is. Az elnök legalább három alkalommal, legutóbb az amerikai csapatoknál Japánban tett látogatása során mondta azt, hogy idősebb fiát Irakban vesztette el.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök. (Fotó: MTI/AP/Evan Vucci)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.