Botrány a piacon, összeverekedett a kofával a Millió rózsaszál énekese

A Millió rózsaszál hozta meg a hírnevet az énekesnőnek, aki a mai napig ebből a hírnévből él.

2023. 10. 13. 6:31
null
RUSSIA-POLITICS-BUSINESS Fotó: AFP/NATALIA KOLESNIKOVA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ideig alig hallatott magáról, aztán berobbant a köztudatba azzal, hogy szívesen elénekelné akár még vállalati rendezvényeken is a híres Millió rózsaszálat és a többi kevésbé ismert nótáját. Csak annyit kért, hogy azt az aprópénzt fizessék neki, amibe a fellépés kerül, semmi egyéb allűrje nem volt. És még azzal sem vádolhatjuk meg, hogy telhetetlen lenne az idős hölgy, aki alig kétszázmillió forintot kér egy fellépésért. 

Alla Pugacheva ikrekkel, Harryvel és Lisával sétál Jurmalában. Fotó: személyes archívum
 

De most még nagyobb bajba keveredett Alla Pugacsova, mert Izraelben, egy haifai piacon kapott hajba egy kofával. Hogy mi volt a kofa bűne? Nem ismerte fel Alla Pugacsovát, idős asszonynak nevezte, és arra kérte, fizesse ki az árut, és ne tartsa fel a sort. Hogy idős asszonynak nevezték, még jobban feldühítette az énekest. Gyümölcsöket és zöldségeket kezdett dobálni, de az izraeli eladó sem volt rest. Az esetről a dzen.ru számolt be. Ez az eset még az izraeli háború kitörését megelőzően történt.

Korábban az a hír is elterjedt, hogy a háború másnapján Pugacsova a férjével együtt elhagyta a háborús országot. 

 

Borítókép: Alla Pugacsova orosz popénekesnő beszél a reformpárti Pravoje Delo (Egy igazságos ügy) párt kongresszusán Moszkvában 2011. szeptember 15-én (Fotó: AFP/Natalia Kolesnikova)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.