Látványos animáción, mekkora területet foglalt el eddig a Hamász

Sokkal tovább jutottak a terroristák, mint amiről az első sajtóhírek beszámoltak.

2023. 10. 07. 15:43
null
Gázai övezet, 2023. október 7. Palesztin férfiak egy izraeli katonai jármûvön a Gázai övezet északi részén 2023. október 7-én. A Hamász palesztin iszlamista szervezet reggel óta 2500 rakétát lõtt ki Izrael déli és középsõ részére a Gázai övezetbõl, és több tucat fegyverese hatolt be izraeli településekre. Eddig 22 halottról és félezer sebesültrõl tudni, a fegyveresek izraeli túszokat hurcoltak magukkal a Gázai övezetbe. Izrael teljes mozgósítást rendelt el. MTI/EPA/Haitham Imad Fotó: Haitham Imad
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombat reggelre rakétaeső zúdult Izraelre, az ország több pontján is brutális pusztításba kezdett a Hamász iszlamista terrorszervezet a Gázai övezetből. A fegyveresek azóta kilométerről kilométerre foglalják el a területeket. Az alábbi animáció éppen azt mutatja be, hogy milyen irányban nyomulnak előre a terroristák.

Borítókép: Palesztin férfiak egy izraeli katonai járművön a Gázai övezet északi részén 2023. október 7-én. A Hamász palesztin iszlamista szervezet reggel óta 2500 rakétát lőtt ki Izrael déli és középső részére a Gázai övezetből, és több tucat fegyverese hatolt be izraeli településekre (Fotó: MTI/EPA/Haitham Imad)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.