A magyar uniós elnökség prioritásait mutatja be Szijjártó Péter

A szlovén fővárosba utazott a magyar külgazdasági és külügyminiszter.

Forrás: Facebook2024. 03. 26. 10:26
SZIJJÁRTÓ Péter
Szijjártó Péter fogadta az FPÖ európai ügyekért és sportért felelős szóvivőjét Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ljubljanában már várnak a közép-európai külügyminiszterek, akiknek bemutatom uniós elnökségünk prioritásait” – írta a hivatalos Facebook-oldalára a magyar külgazdasági és külügyminiszter.

Ez egy igazi közép-európai elnökség, Közép-Európa számára fontos témákkal: küzdünk az illegális migráció ellen, felgyorsítjuk az Európai Unió bővítését, hiszen Európának biztonságra és új energiákra van szüksége

– összegezte a bejegyzésében Szijjártó Péter.

Borítókép: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Petra Stegerrel, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) európai ügyekért és sportért felelős szóvivőjével a megbeszélésük után tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2024. március 22-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.