Hatalmas bejelentést tett a Jonas Brothers

Korunk egyik legnépszerűbb fiúzenekara, a testvérekből álló Jonas Brothers zenekar 2025-ben ünnepli a megalakulásának huszadik évfordulóját. A jubileumot pedig a rajongókkal együtt szeretnék feledhetetlenné tenni, hiszen a jeles alkalomból Nick, Joe és Kevin koncertturnéra indul. A nagy hírt a New York-i Brooklynban, a Barclays Centerben adott előadásukon jelentették be.

Forrás: US Weekly, Jonasbrothers.com2023. 12. 12. 18:30
The Jonas Brothers Play Globe Life Field in Arlington, Texas
The Jonas Brothers Play Globe Life Field in Arlington, Texas Fotó: ZUMAPRESS.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A méltán híres Jonas Brothers a mostani turnéjuk egyik észak-amerikai állomásán, a Barclays Centerben tartott koncerten új hírrel szolgáltak a rajongóknak. 2025-ben ugyanis a banda már fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli, de nem is akárhogyan, egy újabb turnéval.

The Jonas Brothers Play Globe Life Field in Arlington, Texas
Pillanatkép a Jonas Brothers 2023-as turnéjáról. Forrás: Zuma Press/Brian McLean

Nick Jonas, az egyik Jonas-testvér a bejelentés pillanatában úgy fogalmazott: 

A Yankee Stadionban töltött két éjszakától kezdve azóta hatvan-egynéhány koncertet játszottunk. A végére értünk, de mindannyiótoknak hagytunk egy kártyát a székén, nem tudom, hogy megkaptátok-e, amikor beültetek.

– utalt a jelenlegi turné zárására és a folytatásra. Hozzátette, a zenekar 2025-ben ünnepli a húszéves évfordulóját, s a széken található kis kártya az invitálás a következő koncertekre.

Köszönjük a nagyszerű 2023-at. Találkozunk a 2025-ös, huszadik évfordulós turnén

– olvasható a kártyán a zenekari tagok aláírása mellett.

 

A népszerű fiúzenekar további információkat ígér a rajongóinak, akik a banda hivatalos honlapján a 2025-ös turnéról szóló hírlevélre is feliratkozhatnak.

Borítókép: Jonas Brothers (Forrás: Zuma Press/Brian McLean)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.