idezojelek

Karácsony lecsúszott…

A helyosztó lökdösődés helyett a főpolgármester a sízést választotta.

Cikk kép: undefined
Fotó: Havran Zoltán

Mármint a sípályán, ahol a drága idejét tölti a főpolgármester. A mafla égimeszelő téli üdülése ürügyén el is maradt a moslékkoalíciós marakodás legutóbbi fordulója, miután az összezsugorodott MSZP és Párbeszéd nevű parazitája nem jelent meg az összejövetelen.

De nem csak azért akadt meg a helyosztó lökdösődés, mert Karácsony daliás önmaga helyett csak képeslapot küldött a síparadicsomból a Szemlőhegy utcai rabolt Apró-villába, ahol a külföldről instruált döntések megszületnek. Nyomósabb ok, hogy a hazafiatlan népfront többi frakciója (DK, Ballik, Momentum, LMP) összesen annyi befutó helyet adna a másik kettőnek a Gyurcsány-listán, mint amennyi a Momentumnak egyedül kinéz. 

Az MSZP meg a P(arazita) ezen megsértődött, Karácsonynak pedig az az érzése, hogy – őt idézve – alapvetően mi a f…nak hagyta magát rábeszélni erre az egészre már megint, amúgy is unja, sőt – ahogy szintén ő mondta volt – sz…rik rá, talán még jobban, mint a Városháza dobra verésének szándékát bizonyító hangfelvételekre. Ezért a maga részéről a nyomasztó hiénaharc helyett átmenetileg a sízést választotta.

Úgy tűnik, külhoni tartóik már nem számolnak komolyan az MSZP-vel és a P-vel, ezért aztán úgy jártak, mint a viccbeli cigány muzsikus, aki egy átbazsevált lakodalom után döbbenten szembesült a ténnyel, hogy a prímás neki nem oszt a gázsiból. – Hát nekem nem jár? – kérdezte felháborodva, mire a prímás azt felelte: – Járni jár. De nem jut.

Mindez ismét megvilágítja, miféle kormányzásra számíthatnánk ezektől, ha valamilyen végzetes baleset nyomán a kormányrúd közelébe férkőzhetnének. Csak a zsákmány, a konc érdekli őket. A pozíció és a szajré. Porladó egységben Magyarország ellen.

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester és Bolla Tibor BKV-vezérigazgató (Fotó: Havran Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Célkeresztben az etnikai politizálás

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.