idezojelek

Gálvölgyi súlyos titkot árult el, újabb baloldali kamuról hullott le az álarc

Lelepleződött a Heti hetes.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Gálvölgyi János színművész volt az Újbudai Televízió Újbudai nagykávéház című műsorának a vendége. Annak a műsornak, amelyben nem is olyan régen Nagy Ervin is szerepelt. A Sztárboxban padlóra került baloldali megmondóember igazi keménylegényként lépett fel, és gyakorlatilag megfenyegette a jobboldalt:

„[…] Nehogy már nekem ilyen kislányok sikítsanak a Megafonon keresztül, hogy jól megkapta.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nos, ebbe a közegbe érkezett Gálvölgyi, akit sok más mellett a politikáról is kérdeztek. Természetesen szóba került az egykori kőkemény, ballib propagandát nyomó Heti hetes című műsor is:

„[…] Hernádi Judit kolléganőm és barátnőm fogalmazta meg, hogy egy jó kis skatulya lett ez a műsor. Ott mindenki a saját véleményét mondta el, soha meg nem mondták, hogy mit kell mondanom, mit nem szabad mondanom. […] Rohadt, büdös liberális és mindenféle jelzővel ellátták az embert. És akkor erre mit lehet mondani, hát ha így látnak, így látnak. Azt, hogy milyen a szimpátiám, azt én soha nem tagadtam, de én egyik pártnak sem vagyok tagja. Nézeteim vannak, de azt megtartom magamnak."

A művész úr ezekkel a mondataival akarata ellenére egy hatalmas baloldal által tudatosan felépített kamuról rántotta le az álarcot. 

Az én ismertségi körömben is nagyon sokan voltak olyan emberek, szép számmal, akik azt mondták amikor elkezdődött ez a műsor, hogy nagyon poénos, jópofa, persze egy kicsit politizál, de nem részrehajló, hiszen a szereplői független művészek, nem elkötelezettek egyik oldal felé sem. 

Hiába mondtam akkor nekik, hogy ne dőljetek be, egy jól kitervelt baloldali szemfényvesztés áldozatai vagytok. Hiszen rendkívül jól felépítették azt a hamis képet, hogy Hernádi Judittól Verebesen át egészen Gálvölgyiig nem elkötelezettek politikailag, csak viccesen kimondják a véleményüket. 

Azt, hogy ezek a vélemények tudatosan, jól megtervezetten, mindig, kivétel nélkül a jobboldal ellen szóltak nem vette észre az emberek jelentős része. Úgy gondolták, hogy ez a valóság. Átverték őket, tudatosan Orbán Viktort és a Fideszt állítottak be minden rossz okozójának.  Ehhez asszisztált a teljes szereplőgárda. Gálvölgyi úgy fogalmazott, nem mondták meg nekik, hogy mit mondjanak, hát persze, hiszen pontosan, tudatosan, ideológiai alapon voltak kiválasztva erre a szerepre.

A színész azt is elmesélte, hogy van politikai szimpátiája, és ezt sose tagadta, a nézeteit pedig megtartotta magának. Ez a Heti hetesben nem nagyon sikerült, elég, ha bármelyik neten fellelhető adásba belepillantunk. 

Ennek fényében kár azon siránkozni, hogy a jobboldali érzelműek megbélyegezték, ez nem is csoda, hiszen ez a műsor nagyon nagy károkat okozott. 

Gálvölgyi pedig csúnyán lejáratta magát, és nem a nézeteivel, hanem pont azzal, hogy nagyon sok embert megvezetve elkendőzte azokat. Szép lassan minden baloldali kamuról lehull a függetlenség álarca, Kálmán Olgától a Szomszédokon át egészen a Heti hetesig. 

Csak így tovább, srácok!

Borítókép: Gálvölgyi János színművész (Forrás: YouTube/Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.