idezojelek

Herényinek elgurult a gyógyszere, páros lábbal szállt bele Orbánba

Szégyen ez az ember!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Mindenkit bevet a baloldal a választások közeledtével. Még olyan levitézlett figurákat is, akik az elmúlt években időnként feltűntek ugyan különböző balos műsorokban megmondóemberként, de komoly nyomot nem hagytak maguk után. Ilyen Herényi elvtárs is, aki úgy tűnik lehajol minden forintért és örömmel, fröcsögve támadja a kormányt, ha kell minden pillanatban.

Herényi Károly ex-MDF-es politikus, aki Dávid Ibolya táskahordozójaként híresült el, egy jókora pálfordulással a baloldali térfélen találta magát, ahol tovább süllyedve végül belekóstolt a potencianövelő bizniszbe pár szintén bukott baloldali haverjával, Lamperth Mónikával és Juhász Ferenccel karöltve, most újból akcióba lendült. Az utóbbi időben számos baloldali helyen megfordult és kimutatta a foga fehérjét.

Letartóztatásokkal, kirúgásokkal kezdene a DK már a kormányra kerülésének másnapján, de a bírókat és az ügyészeket sem kímélné – erről beszélt Herényi a DK TV vendégeként, ahol az eredeti téma szerint Sulyok Tamás köztársasági elnököt vették górcső alá, amolyan Gyurcsány-stílusban, majd arról fantáziáltak, mit tenne a Demokratikus Koalíció (DK), ha hatalomra kerülne.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most pedig fellármázta a pennáját és a Hírklikk nevű oldalon publikált egy írást. De inkább ne tette volna. Ilyeneket ír a közelmúltban lezajlott nagy sikerű Trump–Orbán találkozóról:

„Ha két hazafi találkozik……az bizony tragikomikus. Világpolitikailag is. A festett hajú, meg a köpcös. Történt ugyanis, hogy legutóbb Orbán diadalmenetet mímelve, meglátogatta Trumpot. Ugyan nem hívta senki, de a roppant kínos kegyelmi ügy után kellett valami lazító szájkarate fogás, mekkora ember ő. A hírek szerint, a béke két apostola egy órán át gyúrta egymást. És bizony ennek a diszkrét politikai légyottnak, ennek a kézfogónak hozománya is van. Igaz, a hozomány faék egyszerűségű. Lázasan építgetik egymás politikai imázsát, leginkább is a saját falkájukban. A Fidesz szavazói az égre tekintettek és felhördültek örömükben, amikor Trump kimondta, Orbán a főnök. (...)"

Hogy miként jutott el Herényi porig alázva saját magát, az Antall József vezette MDF-ből , a potencianövelőszer-ügynöki szerepkörön át egészen a DK TV-ig és a Hírklikkig, nagyon nehéz megmondani. Azt azonban mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy még ő beszél faék egyszerűségről és közben külső jegyek, külső tulajdonságok alapján bírál komoly politikusokat. Ez mindennek a legalja, primitív, visszataszító és mélységesen felháborító. 

Azért álljon meg a menet, eddig és ne tovább!

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Herényi Károly, az MDF volt elnökhelyettese a XIV. szárszói találkozón 2015. június 13-án (Fotó: MTI/Nagy Lajos)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.