idezojelek

Újabb botrány a láthatáron: Ördög Nórát szapulta Kajdi Csaba, tombolnak a balos hiénák

Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Úgy tűnik, az elfogadó, toleráns liberálisok mind a mai napig nem tudták feldolgozni, hogy voltak olyan közéleti személyiségek, akik nem voltak hajlandóak azon a bizonyos influenszertüntetésen részt venni, amelyről természetesen utólag kiderült, hogy sem politika-, sem erőszakmentes nem volt. Ezúttal Kajdi Csaba, a balosok egyik leghangosabb megmondóembere ugrott neki a Telex podcastjében Ördög Nóra műsorvezetőnek, amiért nem állt be a baloldali hergelők közé:

„(…) Azt gondolom, hogy valamilyen társadalmi szerepvállalás kötelező lenne mindenkinek. Mondjuk Ördög Nóra kiírja a Facebook-oldalára, hogy ő mindenféle politikamentesen, senkinek a pártjára, de a gyermekek milyen fontosak. Szerintem legyen véleménye Ördög Nórának. Ördög Nóra egy nagyon meghatározó, profi médiaszemélyiség, álljon ki a gyerekekért. De nyilván a TV2-ben ne legyen, érted?(…)”

Helyben vagyunk! A haladó gondolkodású liberálisok úgy gondolkoznak, hogy aki nincs velük, az ellenük van. Ezt képviselték mindig. Szerintük csak egy igazság létezik, az övék, és akinek egy kicsit is eltér a véleménye, az már egy buta, primitív, tehetségtelen pária. Azt használták ki álnok módon annak a bizonyos tüntetésnek a szervezői, hogy a gyermekek védelme egy közös ügy, mindenki egyetért vele. Aki azonban átlátott a szitán, és pontosan tudta, hogy a gyerekvédelem csupán egy ürügy a kormányelleni fellépésre, és nem volt hajlandó a nevét adni a rendezvényhez, nyomban számkivetett lett a szemükben. Kajdi egyébként kimondja a lényeget: legyen véleménye Ördög Nórának, ha az a vélemény egybecseng az ővékével, de a TV2-ben már ne legyen véleménye. Azt meg csak költői kérdésként teszem fel, hogy mit gondolhat Kajdi mondjuk Nagy Feróról vagy éppen Ákosról?

Amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek.

A kommunista csemete, Kajdi Csaba lett egyébként a Momentum titkos fegyvere,  Donáth Anna például az influenszerrel utazott Strasbourgba. Kajdi  fölöttébb érdekes ifjúkorának Mező Gábor korábban már utánajárt és meg is írta részletesen, csak néhány érdekesség „Kajdi Cyla” életéből: 

„ […] Családja egyik ága Franciaországba emigrált. És, hogy ő az egész nyarakat ott töltötte. Nyaralások, karácsonyok. Párizs, Monaco, Nizza – az úgynevezett magasélet, elitsors, csillogás, divat s a többi, s a többi, s a többi. Ausztriában is sokat voltak, mert az apukája ott dolgozott. Meg ott is volt valami üzleti partnere. Mindezt a nyolcvanas években […].” 

A cikkből kiderül az is, hogy Kajdi mama a Vasas szakszervezet munkatársa volt, az ap­parátus nemzetközi csoportjának ügyintézője. A papa pedig a hírhedt Interag egyik vezetőjeként tevékenykedett. Ezekről a komcsi külkervonalon mozgó figurákról érdemes elolvasni Borvendég Zsuzsanna nagyszerű könyveit, amelyeket a témában jegyez. 

Nincsenek véletlenek, összenő, ami összetartozik.

Borítókép: Kajdi Csaba (Forrás: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.