Neymar vakációra és távoli bajnokságba vágyik

Neymar pályafutása végén várhatóan az Egyesült Államokban, az MLS-ben játszik – ezt árulta el a PSG brazil játékosa honfitársa, Ronaldo podcastjében.

Magyar Nemzet
2022. 02. 22. 7:53
FBL-EUR-C1-MAN CITY-PSG Fotó: AFP/Paul Ellis
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Paris Saint-Germainnél rengeteg a sztár, azonban a csapat jövője kérdéses. Lionel Messi egyelőre nem játszik olyan formában Párizsban, mint korábban Barcelonában, távozásáról rendre felröppennek hírek – legtöbbször a Real Madriddal összehozva a fiatal franciát –, pedig ismét kénytelen a csapaton belül nála jobban teljesítő sztár árnyékában élni.

A brazil támadó legutóbb a Nantes elleni pocsék tizenegyessel hívta fel magára a figyelmet, s egy podcastben Brazília korábbi csatárcsillagával, Ronaldóval a jövőjéről beszélt.

– Szép lenne visszatérni a Santoshoz, fantasztikus a stadion, de egyelőre ezt nem tartom valószínűnek. Mindenképpen szeretnék viszont legalább egy szezont az Egyesült Államokban játszani.

Ott rövid az idény, három-négy hónap a vakáció

– indokolta elképzeléseit Neymar, aki azt is hozzátette, egyelőre tervezi kitölteni a párizsiakkal 2025-ig megkötött szerződését.

A harmincéves labdarúgó korábban felvetette, hogy az idei, katari világbajnokság után visszavonul a brazil válogatottól.

– A társaimnak általában viccből azt mondom, hogy harminckét éves koromban vonulok vissza. De valójában nem tudok konkrét időpontot megnevezni, addig játszom, amíg mentálisan el nem fáradok. A testem még bírna néhány szezont, de a mentális egészségem a legfontosabb – fogalmazott sejtelmesen Neymar.

Borítókép: Vajon sikerrel jár-e felbomlása előtt a párizsi trió? (Fotó: AFP/Paul Ellis)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.