Marco Rossi megtippelte, mikor jut vissza a Honvéd és a Vasas az NB I-be

A labdarúgó NB I-ben a Vasas búcsúja már korábban eldőlt, szombaton pedig az is, hogy a Budapest Honvéd is a másodosztályban folytatja. Válogatottunk szövetségi kapitánya, Marco Rossi szerint egyik nagy múltú fővárosi csapat sem marad sokáig az NB II-ben. A Honvéd ma bejelentette, hogy szerződést bontottak Dean Klafuric vezetőedzővel.

Magyar Nemzet
2023. 05. 28. 17:28
null
Fotó: BALOGH DAVID
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Jól tudom, hogy egy kiesést mindig nehéz megemészteni. Most két történelmi klub távozik az első osztályból, de biztos vagyok benne, hogy kemény munkával és teljes elszántsággal mindkettejük újra tudja kezdeni és nagyon gyorsan vissza tud térni oda, ahol legnagyobb dicsőségeiket elérték.A legjobbakat kívánom a Vasasnak és különösen a Honvédnak, amelyről mindenki tudja, hogy különleges helyen van a szívemben!” – posztolta ma a Facebook-oldalán

Válogatottunk szövetségi kapitánya 2012 és 2014, majd 2015 és 2017 között a Honvéd vezetőedzője volt, 2017-ben bajnoki címet, 2013-ban bronzérmet szerzett a csapattal. S most egy olyan fotót csatolt a bejegyzéséhez, amelyen a bajnoki cím ünnepelése közben a játékosai a levegőbe dobálják.

A Honvéd megvált Dean Klafuric vezetőedzőtől

A Budapest Honvéd délután bejelentette, hogy szerződést bontottak Dean Klafuric vezetőedzővel, így Chris Docherty sportigazgató és Ivan Kepcija szakmai tanácsadó után a horvát szakember is távozik Kispestről a kudarccal zárult idény végeztével. Dean Klafuric 2022 novemberében érkezett a klubhoz, 21 bajnoki és egy Magyar Kupa-mérkőzésen ült a kispadon. Dean Klafuric mellett Damir Milanovic és Marko Djordjevic asszisztensedző, illetve Alex Segovia sporttudományos vezető is távozik a Honvédtól.

A labdarúgó NB I zárófordulójában a Honvéd szombaton 2-1-re kikapott a Puskás Akadémia vendégeként.

Srdjan Blagojevics marad az NB I-ben bronzérmes Debreceni VSC vezetőedzője. A DVSC honlapjának vasárnapi híradása szerint a szakvezető, valamint stábtagjai – Sasa Semeredi és Dejan Fijala – szerződését két évvel hosszabbították meg. A szerb Blagojevics szeptember végén érkezett a DVSC-hez, irányításával a csapat 25 bajnokin 14 alkalommal nyert, és öt döntetlen mellett hatszor kikapott.

Borítókép: A Honvéd játékosai a felcsúti vereségük után (Forrás: Facebook/Budapest Honvéd FC)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.