Tüzet gyújtottak a feröeriek a Fradi-verő csapat tiszteletére + videó

Elképesztő ünneplésben részesítették szurkolói a feröeri KÍ Klaksvík együttesét, miután a budepesti 3-0-s győzelemmel kiverte a Ferencvárost a Bajnokok Ligája selejtezőjének 1. fordulójából. A szurkolók tiszteletük jeléül égő fáklyákkal fogadták a csapat buszát.

Magyar Nemzet
2023. 07. 21. 7:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fradisták mindennél pontosabban fejezték ki a véleményüket a csapatuk játékáról azzal, hogy a KÍ Klaksvík elleni vereség után megtapsolták a vendégcsapat játékosait. A feröeriek fergetegesen megünnepelték a budapesti sikert, majd diadalmenetben érkeztek haza. Aki ezt túlzásnak tartaná, nézze csak meg az alábbi felvételt. Még hogy hűvösek az északiak, a Feröer-szigeteken azt sem tudják, mi az a szenvedély! Az alábbi felvétel ennek az ellenkezőjét bizonyítja, s ezen felül még azt is, kreativitásért sem mennek a szomszédba a feröeri drukkerek. Igazán látványos módját választották a Ferencváros ellen győzedelmes KÍ Klaksvík fogadásának.

 

Borítókép: A feröeri játékosok fogadják a Fradi-drukkerek tapsát a Groupama Arénában (Fotó: Origó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.