A Real Madrid bekeményített, Mbappé búcsút inthet élete álmának?

A nyáron a párizsi olimpia labdarúgótornáján 23 éven aluli játékosok szerepelhetnek, de három túlkoros lehet a csapatban, és már több klasszis jelezte, hogy szívesen pályára lépne az ötkarikás játékokon. A házigazda franciáknál „túljelentkezés” van, jó néhányan beszállnának Thierry Henry szövetségi kapitány csapatába. A Real Madrid játékosai azonban azzal szembesültek, hogy a királyi gárda nem ad kimenőt az olimpiára.

2024. 03. 20. 12:38
Kylian Mbappé rosszul járhat, ha a Real Madrid csapatához igazol
Kylian Mbappé rosszul járhat, ha a Real Madrid csapatához igazol Fotó: MTI/EPA/Yoan Valat
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Napjaink egyik legnagyobb sztárja, a 25 éves jelenleg a Paris Saint-Germain játékosa, és már többször kijelentette, hogy szeretne játszani az olimpián, ez „élete álma” , de ha a nyáron a Real Madridhoz igazol, akkor ez nem valósulhatna meg a királyi gárda tiltása miatt. De a Realból (21), Aurélien Tchouaméni (24) és Ferland Mendy (28) is érintett az ügyben. Camavinga még túlkorosnak sem számítana, és nagy erőssége lehetne Thierry Henry szövetségi kapitány alakulatának. Szívesen játszana az olimpián a 32 éves is, aki „szerencséjére” az Atlético Madrid állományában van.

A Real Madrid csapatából Eduardo Camavinga (jobbra) is bosszús lehet
A Real Madrid csapatából Eduardo Camavinga (jobbra) is bosszús lehet Fotó: EPA/Quique Curbelo

A Real Madrid levélben tudatta a döntését a Francia Labdarúgó-szövetséggel.

– A külföldi klubok nem ugyanabban a helyzetben vannak, mint mi Franciaországban. A francia klubok segíteni fognak bennünket, azonban a külföldi klubok részéről elfogadható, ha visszautasítják a kérést. Ám soha nem állok meg az első „nemnél”. Meglájuk, mit tehetünk  – nyilatkozta  Thierry Henry.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.