Ez történt Dibusz és Pesics között, megszólalt a Fradi-balhé főszereplője

A Fradi korábbi közlése szerint az együttes csatára, Alekszandar Pesics fegyelmi vétséget követett el, ezért határozatlan időre kikerült a keretből, sajtóhírek szerint pedig ennek hátterében az áll, hogy konfliktusba keveredett Dibusz Dénes csapatkapitánnyal. Pesics most reagált a balhéra, a Fradi futballistájának elege van a pletykákból.

2024. 03. 19. 12:07
STANKOVIC, Dejan; PESIC, Aleksandar
Budapest, 2023. szeptember 20. Dejan Stankovic, a Ferencváros új, szerb vezetõedzõje (j) és játékosa, Aleksandar Pesic a labdarúgócsapat edzésén a népligeti FTC-MVM Sportközpontban 2023. szeptember 20-án. A magyar bajnok másnap a szerb Cukaricki együttesét fogadja a Konferencia-liga csoportmérkõzésén. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alekszandar Pesics váratlanul nem volt tagja a Fradi keretének az NB I legutóbbi fordulójában a Puskás Akadémia ellen (1-1), a mérkőzést követő sajtótájékoztatón pedig Dejan Sztankovics vezetőedző nem volt hajlandó érdemben nyilatkozni a távolmaradásának okáról.

PESIC, Aleksandar; KOVACEVIC, Bojan;
Alekszandar Pesics ebben az idényben 29 meccsen 12 gólt szerzett a Fradi színeiben (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Később kiderült, hogy csapaton belüli konfliktus állhat Pesics kimaradása mögött , állítólag a szerb csatár összeveszett csapatkapitánnyal. A klub annyit erősített meg, hogy Pesics fegyelmi vétséget követett el, ami miatt határozatlan időre kikerült az első csapat keretéből, de azt nem részletezték, hogy mi volt a konkrét „fegyelmi vétség”.

Pesics és Dibusz: mi történt?

Most Pesics reagált a történtekre, szavait a Fradi ügyeiben jártas ulloi129.hu idézte:

– Kijelentem, hogy nem volt konfliktus és ez mind nonszensz – fogalmazott Pesics. – Szerdáig Belgrádban vagyok, három nap szabadságot kaptunk, aztán csütörtöktől újra az edzői stáb rendelkezésére állok majd. Nem minden igaz, amit a média állít. Volt egy kisebb vita a kapussal a labda miatt, de ilyen minden nap van minden klubban és minden öltözőben, ez teljesen normális. Ez az igazság, elegem van a pletykákból.

Jelenleg a közelgő válogatott meccsek miatt szünet van a klubfutballban, Dibusz Dénes is a magyar válogatottal készül már a pénteki Törökország és a jövő heti, Koszovó elleni meccsekre. Az NB I-ben éllovas Fradi legközelebb március 31-én a Mezőkövesd otthonában lép pályára.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Borítókép: Alekszandar Pesics eddig élvezte honfitársa, Dejan Sztankovics bizalmát (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.