Közönségtalálkozót szervez Szoboszlai Dominik, ott lesz a teljes magyar válogatott!

Közönségtalálkozó keretében találkozhatnak a szurkolók a magyar labdarúgó-válogatott tagjaival az Európa-bajnokság előtti hetekben. A Szoboszlai Dominik által szervezett eseményt május 30-án, a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg.

2024. 03. 28. 14:05
Szoboszlai Dominik találkozóra hívja a szurkolókat. Fotó: Csudai Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A napokban két felkészülési mérkőzéssel, Törökország és Koszovó legyőzésével kezdte meg az idei évet a magyar válogatott, amely legközelebb júniusban lép pályára: 4-én Írország vendége lesz, 8-án pedig Izraelt fogadja a nemzeti tizenegy.

Nagy Zsolt gólöröme Koszovó ellen. Fotó: Mirkó István

 

Áprilisban indul a jegyértékesítés

Az Eb előtti utolsó meccseket megelőzően közönségtalálkozóra hívta a szurkolókat a Liverpool labdarúgója, Szoboszlai Dominik. A középpályás által szervezett eseményt május 30-án a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg. A rendezvényen a magyar válogatott futballistája, a nemzeti csapat kapitánya élő talkshow keretében ad interjút, de a színpadon ott lesz a teljes keret is. Emellett meglepetésvendégekre is lehet számítani.

A Szoboszlai Live eseményre április 10-én 10.10-kor kezdődik a jegyértékesítés.


Válogatott helyzetkép a márciusi mérkőzések után

vagy Ez a kérdés izgatja most a legjobban a magyar szurkolókat a nyári labdarúgó Európa-bajnokság előtt. És ez a kérdés foglalkoztatta az Origó sport podcastműsorának készítőit is. Hallgassa meg ön is a legfrissebb adást!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.